Portfolio - Webdesign

Elk zichzelf respecterend bedrijf komt er vroeg of laat aan toe; een eigen internet-site. Voor het ene bedrijf volstaan enkele pagina's met bedrijfsprofiel en bedrijfsgegevens, terwijl een ander bedrijf ook haar producten op deze site wil promoten of zelfs verkopen. Hoe dan ook, voor een geslaagde site is meestal behoorlijk wat vakkennis nodig. Niet alleen het bouwen van de site in technische zin, maar vooral ook de grafische weergave ervan vergt nogal wat inzicht in de mogelijkheden en onmogelijkheden van dit prachtige medium.

Aece reclame bouwt alle soorten web-site's vanuit haar grafische ervaring. Dat wil zeggen dat het beeld en de structuur binnen een site minstens net zoveel aandacht krijgen als de inhoud. Uiteraard houden wij hierbij rekening met de beperkingen van het internet. Een door ons ontworpen site heeft precies de juiste balans tussen snelheid en een fraaie weergave. Door de site zo simpel mogelijk te houden, zonder onnodige toeters en bellen, vergroten wij bovendien het bereik van de site. Niet iedereen heeft immers de laatste nieuwe browser en een kabel-aansluiting!

Elke website wordt specifiek voor de klant en het gestelde doel ontworpen. Van eenvoudige site van 3 à 4 pagina's tot een uitgebreide site van meer dan 20 pagina's, met javascripts, invulformulier(en), gastenboek etc. , desgewenst in meerdere talen, bij Aece reclame bent u daarvoor aan het juiste adres!